FOCUS lifestyle

Rust en balans in je leven

EVEN VOORSTELLEN:


Ik ben Gerrie Kirkels, woon in Weert, ben moeder van een zoon van 18 en docent op Het College Weert, een middelbare school voor VWO. Daarnaast ben ik geregistreerd Dru meditatiedocent.

Ik zie mezelf als een veelzijdig persoon. Als ik door mijn fotobestanden blader, dan kom ik foto's tegen van momenten die mij heel blij maken: foto's van wandelingen in de natuur, langs de zee, door de duinen, foto's van bezoeken aan musea, tentoonstellingen, van reizen die ik regelmatig maak en die vrijwel altijd te maken hebben met mijn grote passie: yoga en meditatie. 

Naast boeken over yoga en meditatie lees ik graag werken uit de Nederlandse, Engelse en Italiaanse literatuur. Mijn favoriete muziek is van de Italiaanse pianist/ componist Ludovico Einaudi. Zijn werken gebruik ik ook graag tijdens mijn yogabeoefening en als ik meditatieles geef, verwerk ik altijd wel ergens een nummer van hem in een oefening.

Voor mijn werk op school ben ik veel bezig met wetenschap: ik geef onder andere Nederlands, maar vooral wetenschapsfilosofie en wetenschapsoriēntatie. Door iedere dag bezig te zijn met yoga en meditatie breng ik balans in mijn leven. Dat maakt me gelukkig!